Lorem ipsum

Chinees vertaalbureau

Op zoek naar een professionele Chinese vertaling? Kies voor ons Chinees vertaalbureau. Wij werken met native speakers en adviseren graag over de te gebruiken variant van het Chinees.

 • Vertalingen naar Vereenvoudigd en Traditioneel Chinees
 • Advies bij het kiezen van de juiste Chinese taalvariant
 • Gecertificeerd Chinees vertaalbureau (ISO 17100)

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vertaalbureau Chinees

Steeds meer Nederlandse bedrijven doen zaken met China. Veel Chinezen spreken een woordje Engels, maar foutloze Chinese communicatie is nog steeds essentieel om succes te boeken. Chinese vertalingen zijn onmisbaar. Ben je op zoek naar uitstekende vertalingen Nederlands - Chinees, Chinees - Nederlands of een andere talencombinatie met de Chinese taal, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons Chinees vertaalbureau verzorgt perfecte Chinese vertalingen en adviseert je over de keuze tussen Traditioneel of Vereenvoudigd Chinees.

Meer dan 30 jaar ervaring met Chinese vertalingen

Wij zetten uitsluitend native speaker vertalers in voor onze vertalingen. Of het nu gaat om een Chinese vertaling van een producttekstmedische voorlichting of complete website. De projectcoördinatoren van ons Chinees vertaalbureau koppelen de beste vertaler aan jouw opdracht. De vertaler is een native speaker en specialist in het vakgebied van jouw tekst.

Traditioneel Chinees of Vereenvoudigd Chinees?

Als we je tekst vertalen naar het Chinees, vragen we naar welke variant de tekst vertaald moet worden: Vereenvoudigd of Traditioneel Chinees. Welke variant je nodig hebt voor jouw Chinese vertaling, hangt af van de regio. Voor het vasteland van China kies je Vereenvoudigd Chinees; ook in Hongkong wordt de vereenvoudigde variant van het Chinees het meest gebruikt. Voor Taiwan kies je Traditioneel Chinees. Is de doelgroep moeilijk te bepalen? Dan zit je je met Vereenvoudigd Chinees vaak veilig bij Chinees vertalen. Ons Chinees vertaalbureau helpt je graag bij de juiste keuze.

Vertaling Chinese tekens

Het Chinees gebruikt verschillende notatiemethoden. Welke Chinese tekens zijn de beste keuze bij jouw vertaling Nederlands - Chinees? We adviseren je graag. Afhankelijk van doel en doelgroep van de tekst kunnen onze Chinese vertalers vereenvoudigde Chinese karakters gebruiken, traditionele karakters of het Latijnse alfabet. Voor jouw perfecte Chinese vertaling is het belangrijk dat we deze informatie van tevoren ontvangen.

Chinees vertaalbureau met native speakers

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij het Chinees vertaalbureau van Taalcentrum-VU. Wij werken uitsluitend met native speaker vertalers, die door een strenge selectie zijn gekomen. Zo zijn we er zeker van dat jij de best mogelijke Chinese vertaling ontvangt. Onze vertalers zijn moedertaalsprekers en zijn daarom uitstekend in staat om altijd het juiste woord te kiezen, ook bij soms lastige en subtiele woordkeuzes.

Vertalingen nodig in een andere taal?

Wij vertalen van en naar elke taal en hebben nog nooit nee gezegd tegen een talencombinatie. Op zoek naar een vertaling ArabischTurks of Japans? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Vertaalbureau Chinees nodig? Neem dan contact met ons op

Op zoek naar een Chinees vertaalbureau? Onze Chinese vertaler staat voor je klaar. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden via vertaalbureau@taalcentrum-vu.nl of bel naar 020 - 244 3400.

Ook interessant

Technisch vertaalbureau

 • Diverse technische teksten
 • Vaktermen komen terug in je vertaling
 • Technische vertaling in alle talen

Website vertalen

 • Vertalingen van en naar alle talen
 • Altijd native speakers
 • SEO-vertalingen inclusief revisie

Rapport vertalen

 • Bereik een internationaal publiek
 • Altijd de juiste terminologie
 • Vertrouwelijke documenten

Ik ontvang graag een vertaalofferte

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.

134