Lorem ipsum

Deens vertaalbureau

Ons Deense vertaalbureau werkt uitsluitend met native speakers. Zij zorgen voor goedlopende, foutloze Deense vertalingen van jouw tekst.

 • Deense vertaling van alle teksten
 • Altijd de juiste terminologie
 • Gecertificeerd Deens vertaalbureau (ISO 17100)

Vrijblijvende offerte aanvragen

Deens vertaalbureau

De Deense markt verover je met uitstekende Deense teksten, teksten die lezen alsof ze geschreven zijn door een moedertaalspreker. Ons Deens vertaalbureau levert foutloze vertalingen Nederlands – Deens en Deens – Nederlands. Wij leveren ook Deense vertalingen van en naar andere talen. Uiteraard altijd gemaakt door native speakers.

Deense vertalingen van alle tekstsoorten

Bij het vertaalbureau van het Taalcentrum-VU staan we open voor alle tekstsoorten. Deense vertalingen van e-mails? Geen probleem. Foldershandleidingen of brochures? Wij draaien onze hand er niet voor om. En juridische of technische teksten vertalen naar het Deens? Onze native speaker vertalers weten als geen ander de brontekst op een natuurlijke wijze om te zetten. Daarbij werkt ons Deens vertaalbureau standaard met elektronische woordenlijsten, zodat vaktermen consequent worden vertaald voor jouw Deense vertaling.

Native speaker vertalers

Het Deens vertaalbureau van het Taalcentrum-VU is ISO 17100-gecertificeerd. Dit houdt in dat we voor jouw Deense vertaling altijd werken met native speaker vertalers. Zij kennen de taal door en door en voelen perfect aan welk woord het best in de context past. Ook houden zij rekening met cultuurverschillen en bijzondere formuleringen. Jouw vertaling Nederlands – Deens of Deens – Nederlands wordt vervolgens gereviseerd door een native speaker van de brontaal. Deze revisie is inclusief en past bij de kwaliteit die je mag verwachten van ons vertaalbureau.

Werkwijze Deens vertaalbureau

Jouw aanvraag komt altijd terecht bij het coördinatieteam van ons Deens vertaalbureau. Zij zoeken op basis van je tekst de beste Deense vertaler voor jouw opdracht. Dankzij onze grote database aan vertalers, vinden onze coördinatoren altijd een specialist. Die gaat aan de slag met een vertaling, waarna onze revisoren de plooien gladstrijken. Het resultaat? Een goedlopende Deense tekst die niet aanvoelt als een vertaling. De tekst wordt weer geleverd door ons coördinatieteam.

Verover ook de rest van Scandinavië

Denemarken is een opkomende markt voor Nederlandse bedrijven, maar heb je wel eens gedacht aan de rest van Scandinavië? NoorwegenZweden, Finland, vergelijkbare markten die ook interessant kunnen zijn voor jouw bedrijf. Ook voor de overige Scandinavische landen geldt dat je de grootste kans op succes hebt met professionele teksten in de taal van het land. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Vertaalbureau Deens nodig? Neem dan contact met ons op

Op zoek naar een Deens vertaalbureau? Onze Deense vertaler staat voor je klaar. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden via vertaalbureau@taalcentrum-vu.nl of bel naar 020 - 244 3400.

Ook interessant

Financieel vertaalbureau

 • Vertalingen met precisie
 • Gespecialiseerde vertalers
 • Beëdigde financiële vertalingen mogelijk

Juridisch vertaalbureau

 • Juridische vertalers uit het vak
 • Thuis in juridisch jargon
 • Beëdigde vertaling geen probleem

Medisch vertaalbureau

 • Medische vertaling door experts
 • Vragenlijsten tot voorlichtingsmateriaal
 • Beëdigde vertalingen


Ik ontvang graag een vertaalofferte

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.


135