Engels vertaalbureau

Wij werken alleen met de allerbeste vertalers voor jouw Engelse vertaling. Strakke projectcoördinatie, native speakers en uitgebreide revisie zorgen voor topkwaliteit.

 • Goedlopende Engelse vertalingen met oog voor doelgroep en context
 • Native speaker vertalers uit Groot-Brittannië en de Verenigde Staten
 • Gecertificeerd Engels vertaalbureau (ISO 17100)

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vertaalbureau Engels voor vertalingen Engels - Nederlands

De meeste Nederlanders beheersen het Engels best goed … maar toch is Nederlands-Engels vertalen of Engels-Nederlands vertalen werk voor de vakmensen van een Engels vertaalbureau. Voor vertalers die weten wat erbij komt kijken om een puntgave Engelse vertaling te maken. Dat is heel wat meer dan het woord voor woord vertalen van de brontekst. Een sterke Engelse vertaling is een goedlopende tekst, geschreven door een native vertaler, die perfect de boodschap uit de brontekst overbrengt. Als gecertificeerd vertaalbureau Engels (ISO 17100) vertaalt Taalcentrum-VU Nederlands-Engels en Engels-Nederlands op hoog niveau.

Vertaalbureau Engels: coördinatie, native speakers en revisie

Jouw vertaling Nederlands - Engels of Engels - Nederlands is bij het Engels vertaalbureau van Taalcentrum-VU in goede handen. Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen voor elke vertaling. Wanneer je een vertaalopdracht voorlegt, kiest een projectcoördinator de beste vertaler. Dit is altijd een native Engelse vertaler. Bij elke opdracht letten onze vertalers erop dat ze de juiste (vak)terminologie gebruiken, eventueel met behulp van jouw termenlijst. Vervolgens kijkt een professionele revisor de Engelse vertaling na, voordat je de tekst terugkrijgt. Met deze strenge interne controle weet je zeker dat je kunt vertrouwen op de kwaliteit van jouw vertaling Nederlands - Engels of Engels - Nederlands.

Brits-Engels versus Amerikaans-Engels

Heb je een Engelse vertaling nodig? Bepaal dan of die vertaald moet worden naar het Brits-Engels of Amerikaans-Engels. Het Engels van Amerikanen en Britten verschilt aanzienlijk in woordgebruik, spelling en grammatica. Als jij aangeeft voor welke doelgroep de tekst bedoeld is, zetten we gelijk de juiste vertaler in. Veelgebruikte standaarden in het Brits zijn bijvoorbeeld de Newspaper Spelling, gebruikt door de Britse kranten, en de Oxford Spelling, voornamelijk gebruikt bij academische publicaties. Ons vertaalbureau Engels helpt je graag bij het bepalen van de juiste spelling voor jouw Engelse vertaling.

Ook een vertaalbureau voor juridisch Engels

Een vertaling Nederlands - Engels of Engels - Nederlands wordt bij ons het meest aangevraagd. Maar ook van en naar andere talen maken we Engelse vertalingen. Of het nu gaat om medisch Engels, juridisch Engels of het vertalen van een website, onze projectcoördinatoren vinden de juiste vertaler voor jouw opdracht. Uniek aan het vertaalbureau Engels van Taalcentrum-VU is dat we werken met native in-house vertalers, zowel uit het Verenigd Koninkrijk als uit de Verenigde Staten. Met zoveel vakkennis in huis kunnen we opdrachten snel verwerken en weet je zeker dat je een Engelse vertaling krijgt die goed loopt en past binnen de context.

Vertalingen naar andere talen

Het vertaalbureau van Taalcentrum-VU vertaalt van en naar elke denkbare talencombinatie. In ons 30-jarig bestaan hebben we nog geen nee verkocht. En voor elke taal zetten we native speakers als vertalers in. Bovendien wordt de tekst altijd door een native speaker gereviseerd. Bijvoorbeeld als het gaat om een DuitseFranse of Spaanse vertaling. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Vertaalbureau Engels nodig? Neem dan contact met ons op

Op zoek naar een Engels vertaalbureau? Onze Engelse vertaler staat voor je klaar. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden via vertaalbureau@taalcentrum-vu.nl of bel naar 020 - 244 3400.

Ook interessant

Financieel vertaalbureau

 • Vertalingen met precisie
 • Gespecialiseerde vertalers
 • Beëdigde financiële vertalingen mogelijk

Boek vertalen

 • Boekvertalers met expertise
 • Professioneel projectmanagement
 • Boekvertalingen van en naar elke taal

Rapport vertalen

 • Bereik een internationaal publiek
 • Altijd de juiste terminologie
 • Vertrouwelijke documenten

Ik ontvang graag een vertaalofferte

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.

certificaat1
certificaat2
certificaat3
certificaat5
crkbo
133