Lorem ipsum

Webshop vertalen

Wil je je producten internationaal gaan verkopen? Zorg dan voor goede vertalingen. Laat je webshop vertalen door de specialisten van Taalcentrum-VU. Jarenlange ervaring en altijd native speakers.

 • Verkoop ook in het buitenland
 • Professionele vertalers met vakkennis
 • Webshopvertaling van en naar elke taal

Vrijblijvende offerte aanvragen

Website vertalen naar het Nederlands en andere talen

Als je internationaal actief bent met je webshop, heb je vertalingen nodig. Van productcategorieën tot de beschrijvingen van je producten zelf: de conversie is hoger als je de klant bedient in zijn of haar eigen taal. Laat daarom je webshop vertalen door hét vertaalbureau van Amsterdam. Wij hebben aandacht voor elk onderdeel: messcherpe call-to-actions, zoekmachinevriendelijke productomschrijvingen, aantrekkelijke formulierteksten. En het fijne is: wij vertalen van en naar elke taal.

Vertalingen voor alle soorten webshops

Of je jouw webshop nu hebt gebouwd in WordPress, Magento of Drupal, wij leveren topvertalingen en kunnen meedenken over de manier van aanleveren van de teksten. Denk daarbij aan het direct invoeren in het CMS of via import en export uit Word of Excel. Een Magento-webshop vertalen is vakwerk en daarom werken we uitsluitend met native speakers voor de vertaling van jouw webshop. Zo weet je zeker dat je kwaliteitsvertalingen ontvangt die goed leesbaar zijn en die rekening houden met cultuurverschillen.

Vertaalbureau met certificeringen

Een webshop vertalen is een complexe klus die accuraat én efficiënt moet worden uitgevoerd. We leveren snel en zorgen dankzij onze slimme vertaaltools en terminologiedatabanken voor foutloze en uniforme teksten. Zo kun je erop vertrouwen dat vaktermen, productomschrijvingen en productnamen altijd consistent worden gebruikt. Daarnaast biedt ons vertaalbureau altijd een extra revisieslag. Deze controle verhoogt de kwaliteit van onze vertalingen.

SEO-vertaling van jouw webshop

Onze vertalingen zijn geen standaard een-op-een omzettingen van de brontekst. Onze vertalers maken vertalingen die lekker lezen en volledig aangepast zijn aan de taal waarnaar vertaald wordt. Maar we verliezen nooit de vindbaarheid uit het oog. Onze vertalingen zijn SEO-vriendelijk en zetten je lezers aan tot actie. Je webshop genereert op die manier zo veel mogelijk relevante bezoekers én converteert optimaal. We spreken graag met je af welke sets relevante zoekwoorden we verwerken in je vertaalde webshopteksten. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Ook interessant

Blog vertalen

 • Trek meer bezoekers
 • Blog vertalen van en naar elke taal
 • Zoekmachinevriendelijke vertalingen

Website vertalen

 • Vertalingen van en naar alle talen
 • Altijd native speakers
 • SEO-vertalingen inclusief revisie

Effectieve webteksten schrijven

 • Word beter online gevonden
 • Schrijf korte en bondige webteksten
 • Gemiddelde beoordeling: 9

Ik ontvang graag een vertaalofferte

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.

certificaat1
certificaat2
certificaat3
certificaat5
crkbo
170