Lorem ipsum

Noors vertaalbureau

Het Noorse vertaalbureau van het Taalcentrum-VU werkt uitsluitend met native speakers. Zij adviseren je graag over de te hanteren schrijfstandaard of het juiste dialect.

 • Bereik meer dan vijf miljoen mensen wereldwijd
 • Altijd de juiste variant voor jouw Noorse vertaling
 • Gecertificeerd Noors vertaalbureau (ISO 17100)

Vrijblijvende offerte aanvragen

Noors vertaalbureau

Noorwegen is een welvarend land in het noorden van Europa, zeker interessant om handel mee te drijven. Dat doe je het best met Noorse vertalingen van het Taalcentrum-VU. De Noorse taal telt zo’n vijf miljoen sprekers wereldwijd. Maar hét Noors bestaat niet. In verschillende streken in Noorwegen worden verschillende Noorse dialecten gesproken. Bovendien zijn er twee standaarden in de schrijftaal: Bokmål (‘boektaal’), gebruikt door de meerderheid van de Noren, en het Nynorsk (Nieuwnoors). Welke variant heb je nodig voor jouw Noorse vertaling? Ons Noors vertaalbureau adviseert je graag en levert professionele vertalingen van en naar het Noors.

Noorse vertaling met aandacht voor context

Als ISO 17100-gecertificeerd Noors vertaalbureau werken wij uitsluitend met native speaker vertalers. Zij zijn op de hoogte van de verschillen van de twee geschreven varianten van het Noors, en kunnen perfect vertellen welke variant het best geschikt is voor jouw tekst. Onze vertalers hebben kennis van de taal en cultuur van het land, met als resultaat dat je een Noorse vertaling ontvangt die perfect in elke context past. Waarbij de vertalers natuurlijk rekening houden met de doelgroep van jouw Noorse vertaling.

Noors vertaalbureau voor alle tekstsoorten

Met bijna 30 jaar ervaring heeft het Noors vertaalbureau inmiddels elke tekstsoort wel gezien. Wij werken met een breed bestand native speaker vertalers, zodat we altijd een specialist vinden die alles weet van het onderwerp van je tekst. Hierdoor ontvang je een feilloze tekst, die perfect op de doelgroep wordt gericht. Onze projectcoördinatoren houden de planning strak in de gaten en zorgen ervoor dat de door jouw gewenste deadline wordt gehaald. Ervaar zelf de kwaliteit van ons Noors vertaalbureau.

Verover de rest van Scandinavië

Het vertaalbureau van het Taalcentrum-VU is ook jouw partner voor andere Scandinavische talen. Of je nu zaken wilt doen in Denemarken, Finland of Zweden, bij ons ben je aan het juiste adres. En net als bij ons Noors vertaalbureau, kun je ook voor de andere Scandinavische vertalen vertrouwen op native speaker vertalers inclusief professionele revisoren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Informeer vrijblijvend en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vertaalbureau Noors nodig? Neem dan contact met ons op

Op zoek naar een Noors vertaalbureau? Onze Noorse vertaler staat voor je klaar. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden via vertaalbureau@taalcentrum-vu.nl of bel naar 020 - 244 3400.

Ook interessant

Juridisch vertaalbureau

 • Juridische vertalers uit het vak
 • Thuis in juridisch jargon
 • Beëdigde vertaling geen probleem

Boek vertalen

 • Boekvertalers met expertise
 • Professioneel projectmanagement
 • Boekvertalingen van en naar elke taal

Jaarverslag vertalen

 • Professionele jaarverslagvertaling
 • Word internationaal bekend
 • Bespaar kosten met ons vertaalgeheugen

Ik ontvang graag een vertaalofferte

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.

142