Arabisch

Arabisch vertaalbureau

Ben je op zoek naar een Arabische vertaling, geschreven door een native speaker? Kies voor het Arabische vertaalbureau van Taalcentrum-VU.

 • Arabische vertalers die de cultuur kennen
 • Bereik meer dan 300 miljoen mensen
 • Gecertificeerd Arabisch vertaalbureau (ISO 17100)

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vertaalbureau Arabisch met certificering

Met bijna 300 miljoen moedertaalsprekers is het Arabisch een van de meest gesproken talen ter wereld. Investeren in goedlopende Arabische teksten is daarom een goed idee. Voor foutloze Arabische vertalingen ben je bij Taalcentrum-VU aan het juiste adres. Samen met de Arabische vertaler zorgen wij voor vertalingen waar je op kunt vertrouwen, zowel van als naar het Arabisch. Met de teksten van ons Arabisch vertaalbureau wordt zakendoen op de Arabische markt een stuk eenvoudiger.

Gespecialiseerde Arabische vertalers

Het Arabisch vertaalbureau van Taalcentrum-VU is ISO 17100-gecertificeerd. Dankzij deze certificering ben je verzekerd van topkwaliteit. Onze Arabische vertalingen worden gemaakt door native speakers. Onze Arabische vertalers kennen de taal door en door en weten jouw tekst in de juiste context te plaatsen. Het resultaat? Een goedlopende Arabische tekst die rekening houdt met de doelgroep en cultuurverschillen. Omdat we ISO 17100-gecertificeerd zijn, verzorgen wij ook standaard revisie. Als de Arabische vertaler klaar is, kijkt een native speaker van de brontaal nog eens naar de tekst. De revisor checkt of er nog kleine foutjes in de tekst zitten en of de boodschap duidelijk is overgekomen.

Arabische vertalingen voor elke branche

Een commerciële brochure vertalen vergt een andere aanpak dan een Arabische vertaling van een voorlichtingstekst. Daarom werkt ons Arabisch vertaalbureau met een groot bestand aan freelancers. Onze projectcoördinatoren krijgen jouw aanvraag binnen en gaan bij akkoord op zoek naar de Arabische vertaler die gespecialiseerd is in het vakgebied van jouw tekst. Iemand die uit de branche zelf komt, voelt beter aan welke woordkeuzes er gemaakt moeten worden en welke termen gangbaar zijn. Met als resultaat een perfecte Arabische vertaling.

Arabisch – Nederlands vertaling nodig?

Als hét vertaalbureau van Amsterdam vertalen we voornamelijk Nederlands - Arabisch en Arabisch - Nederlands, maar Arabische vertalingen van en naar andere talen zijn ook mogelijk. Dankzij onze ruime ervaring en goede naam, vinden we altijd een vertaler die perfect de door jou gewenste talencombinatie beheerst. Naast Nederlands - Arabisch vertalen we ook veel Engels - Arabisch en Arabisch - Engels. Benieuwd of we ook jouw talencombinatie vertalen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Vertalingen naar een andere taal?

Met bijna 30 jaar ervaring hebben we vrijwel elke talencombinatie weleens voorbij zien komen. Op zoek naar een vertaling ChineesTurks of Spaans? Ook dat is bij ons vertaalbureau mogelijk. 

Vertaalbureau Arabisch nodig? Neem dan contact met ons op

Op zoek naar een Arabisch vertaalbureau? Onze Arabische vertaler staat voor je klaar. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden via vertaalbureau@taalcentrum-vu.nl of bel naar 020 - 244 3400.

Ook interessant

Juridisch vertaalbureau

 • Juridische vertalers uit het vak
 • Thuis in juridisch jargon
 • Beëdigde vertaling geen probleem

Rapport vertalen

 • Bereik een internationaal publiek
 • Altijd de juiste terminologie
 • Vertrouwelijke documenten

Jaarverslag vertalen

 • Professionele jaarverslagvertaling
 • Word internationaal bekend
 • Bespaar kosten met ons vertaalgeheugen

Ik ontvang graag een vertaalofferte

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.

certificaat1
certificaat2
certificaat3
certificaat5
crkbo
130