Lorem ipsum

Rapport vertalen

Voor een professionele rapportvertaling zit je goed bij Taalcentrum-VU. Van adviesrapporten tot beleidsteksten. Strakke projectcoördinatie en snelle doorlooptijd.

 • Bereik een internationaal publiek
 • Altijd de juiste terminologie
 • Vertrouwelijke documenten

Vrijblijvende offerte aanvragen Contact opnemen

Rapportvertaling

Het opstellen van een rapport vergt veel tijd en moeite. Daarom wil je dat jouw rapport wordt vertaald door een professional met een vlotte pen én vakkennis. Het vertaalbureau van Taalcentrum-VU biedt de oplossing. Wij leveren kwaliteitsvertalingen, met oog voor de inhoud en leesbaarheid van jouw rapport, maar ook voor de culturele context van de brontaal en de doeltaal.

Rapport vertalen in diverse talen

Het vertaalbureau van Taalcentrum-VU is gespecialiseerd in complexe vertaalprojecten. Of het nu gaat om een publicatie waaraan verschillende auteurs hebben meegewerkt of om een vertrouwelijk rapport dat naar meerdere talen tegelijk vertaald moet worden, wij helpen je graag. We beschikken over een breed netwerk aan professionele vertalers die thuis zijn in uiteenlopende vakgebieden: commercieel, financieeljuridischmedisch en technisch. Ook voor de overheid vertalen we rapporten, adviesteksten, beleidsadviezen en regelingen. Onze strakke projectcoördinatie zorgt ervoor dat jouw rapportvertaling uitstekend in elkaar zit en op tijd wordt geleverd.

Geavanceerde vertaalsoftware voor jouw rapportvertaling

Bij grote rapporten is de consistentie van de tekst en het juiste gebruik van terminologie van groot belang. Zeker als het gaat om keuzes in stijl en toon. Daarom werken onze vertalers met professionele vertaalsoftware, met vertaalgeheugen. De software checkt voor elke zin of we iets soortgelijks eerder hebben vertaald. Is dat het geval? Dan doet het programma een suggestie die de vertaler kan overnemen of aanpassen. Met deze vertaalsoftware garanderen we de consistentie van jouw tekst én het vertalen gaat een stuk sneller.

Vertrouwelijke documenten vertalen

Niet elk rapport is bedoeld voor de buitenwereld. Of publicatie is pas gewenst na afronding van de vertaling. In dergelijke gevallen gaan we strikt vertrouwelijk om met jouw documenten. We hebben al vaak bewezen dat we een betrouwbare partner zijn voor het vertalen van vertrouwelijke documenten. Als je dat wil, ondertekenen we een geheimhoudingsverklaring.

Rapport en adviestekst redigeren

De beste vertaling ontstaat op basis van een uitstekende brontekst. Taalcentrum-VU helpt je ook graag bij het redigeren van rapporten en adviesteksten. Wij kijken naar tekstkeuzes, spelling en de structuur in de brontekst. Ook kunnen we je online versies van jouw verslagen te maken. Een sterke brontekst helpt bij een gesmeerd en efficiënt vertaalproces. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Ook interessant

Financieel vertaalbureau

 • Vertalingen met precisie
 • Gespecialiseerde vertalers
 • Beëdigde financiële vertalingen mogelijk

Aanbestedingsdocument vertalen

 • Specialist in aanbestedingsdocumenten
 • Voordelige vertalingen dankzij vertaalgeheugen
 • Van programma van eisen tot raamovereenkomst

Jaarverslag vertalen

 • Professionele jaarverslagvertaling
 • Word internationaal bekend
 • Bespaar kosten met ons vertaalgeheugen

Ik ontvang graag een vertaalofferte

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.

certificaat1
certificaat2
certificaat3
certificaat5
crkbo
131