Lorem ipsum

Medisch vertaalbureau

Voor jouw medische vertaling kun je niet om een professioneel medisch vertaalbureau heen. Neem contact op met de specialisten van het Taalcentrum-VU.

 • Medische vertalingen door experts
 • Vragenlijsten tot voorlichtingsmateriaal
 • Beëdigde medische vertaling mogelijk

Vrijblijvende offerte aanvragen

Medisch vertaalbureau

Medische vertalingen zijn niet zomaar vertalingen. Natuurlijk is een foutloze omzetting altijd van groot belang, maar bij medische vertalingen is het nog belangrijker dat de vertaler achtergrondkennis heeft. Zeker als het gaat om voorlichting is het noodzakelijk dat een vertaling correct is én inhoudelijk klopt. Daarom werkt ons medisch vertaalbureau uitsluitend met native speaker vertalers die affiniteit hebben met of werkzaam zijn in de medische wereld.

Specialist in medische vertalingen

Het medisch vertaalbureau van het Taalcentrum-VU is vertaalpartner van onder andere het VUmc en het AMC. Voor deze ziekenhuizen zijn feilloze medische vertalingen ontzettend belangrijk. Wij streven als vertaalbureau altijd naar de hoogst mogelijke kwaliteit. Onze projectcoördinatoren zoeken de beste medisch vertaler bij jouw opdracht. De vertaler gaat vervolgens met de tekst aan de slag en een professionele revisor kijkt de vertaling nog eens na. Deze geoliede machine zorgt voor kwaliteitsvertalingen die uitstekend leesbaar zijn én inhoudelijk kloppen.

Medisch vertaalbureau voor alle teksten en talen

De medische wereld is breed, waardoor het soort tekst flink uiteen kan lopen. Ons medisch vertaalbureau vertaalt vrijwel alles. Van bijsluiters tot voorlichting en van medisch wetenschappelijke teksten tot instructies. Daarnaast vertalen we van en naar elke taal. Tip: maak je aanvraag voor jouw medische vertalingen zo compleet mogelijk. Beschik je over documentatie en achtergrondinformatie? Dan ontvangen we die graag. Goed medisch Engels is vakwerk én maatwerk. Zo help je onze vertalers om een nog betere vertaling van jouw medische teksten af te leveren.

Beëdigde medische vertaling

In sommige gevallen heb je beëdigde medische vertalingen nodig. Ons medisch vertaalbureau werkt met beëdigde vertalers die geregistreerd staan in het Register beëdigde vertalers en tolken. Vervolgens wordt jouw vertaling per aangetekende post verzonden, zodat de vertaling je altijd veilig bereikt. Ben je op zoek naar een beëdigde medische vertaling, neem dan vrijblijvend contact op met ons vertaalbureau.

Ook interessant

Wetenschappelijk vertaalbureau

 • Vertalingen vanuit het hart van de wetenschap
 • Native speakers met academische kennis
 • Vertalingen van alle academische teksten

Rapport vertalen

 • Bereik een internationaal publiek
 • Altijd de juiste terminologie
 • Vertrouwelijke documenten

Patiëntgericht communiceren in de zorg (B1)

 • Schrijven in begrijpelijke taal
 • Empathische patiëntenvoorlichting
 • 98% klanttevredenheid

Ik ontvang graag een vertaalofferte

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.

165