Lorem ipsum

Frans vertaalbureau

Laat elke tekst van en naar het Frans vertalen door ons Frans vertaalbureau. Wij vertalen elke tekst, van en naar elke taal.

 • Franse vertaling met oog voor de doelgroep
 • Vertaling Frans van en naar alle talen
 • Gecertificeerd Frans vertaalbureau (ISO 17100)

Vrijblijvende offerte aanvragen

Frans vertaalbureau

Het Frans wordt gezien als de taal van de liefde, maar ook als de taal van de nuance. Als ervaren Frans vertaalbureau weten we dat als geen ander. Wij werken voor onze Franse vertalingen met nativespeakervertalers, die uitstekend op de hoogte zijn van de Franse taal. Zij weten welke formuleringen wel of niet passen, maken de juiste woordkeuzes binnen de context en voelen perfect de doelgroep aan om de juiste boodschap over te brengen. Of het nu gaat om Frans – Nederlands of Nederlands – Frans, bij ons wordt jouw tekst altijd vertaald door een native speaker. Dit zorgt voor de hoge kwaliteit die je van ons mag verwachten.

Gecertificeerd Frans vertaalbureau

Het Frans vertaalbureau van het Taalcentrum-VU is ISO 17100-gecertificeerd. De ISO 17100-norm is een set van eisen om de kwaliteit te waarborgen van vertaaldiensten. Dankzij deze certificering ben je bij ons verzekerd van native speaker vertalers voor je Franse vertalingen. Daarna gaat jouw vertaling naar een professionele revisor, die erop toeziet dat de tekst lekker loopt en dat eventuele kleine foutjes uit de tekst worden gehaald. Dit alles wordt begeleid door een toegewijde projectcoördinator. Deze coördinator is het eerste aanspreekpunt voor jouw Franse vertaling en zorgt voor de oplevering van je tekst.

Frans vertaalbureau voor elke tekstsoort

Ons Frans vertaalbureau bestaat al bijna 30 jaar en in de loop der jaren hebben we een groot bestand aan vertalers opgebouwd. Hierdoor kunnen we probleemloos elke tekstsoort van en naar het Frans vertalen. Of het nu gaat om medische teksten, het vertalen van een website of teksten voor de vastgoedsector, wij vinden een specialist voor jouw Franse vertaling. Of heb je een beëdigde Franse vertaler nodig? Het vertaalbureau van het Taalcentrum-VU regelt het voor je.

Franse vertaling van hoge kwaliteit

Onze vertalers werken met specialistische vertaalsoftware, die bijdraagt aan de hoge kwaliteit van onze Franse vertalingen. Deze software helpt bij het herkennen van overlap, maar bevat ook een vertaalgeheugen zodat onze vertalers consistente keuzes maken bij het vertalen. Heb je een termenlijst die we kunnen gebruiken? Laat het ons weten. Termenlijsten kunnen we eenvoudig invoeren in de vertaalsoftware.

Andere Europese talen

Wil je naast de Franse markt, ook in andere Europese landen jouw bedrijfsactiviteiten uitrollen? Zorg dan voor professionele vertalingen, bijvoorbeeld naar het SpaansItaliaans of Duits. Uiteraard gemaakt door native speakers. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Vertaalbureau Frans nodig? Neem dan contact met ons op

Op zoek naar een Frans vertaalbureau? Onze Franse vertaler staat voor je klaar. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden via vertaalbureau@taalcentrum-vu.nl of bel naar 020 - 244 3400.

Ook interessant

Technisch vertaalbureau

 • Diverse technische teksten
 • Vaktermen komen terug in je vertaling
 • Technische vertaling in alle talen

Boek vertalen

 • Boekvertalers met expertise
 • Professioneel projectmanagement
 • Boekvertalingen van en naar elke taal

Rapport vertalen

 • Bereik een internationaal publiek
 • Altijd de juiste terminologie
 • Vertrouwelijke documenten

Ik ontvang graag een vertaalofferte

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.

138