Lorem ipsum

Portugees vertaalbureau

Laat jouw Portugese vertaling maken door ons Portugees vertaalbureau. Met advies over Europees Portugees of Braziliaans Portugees. Alleen native vertalers.

 • Portugese vertaling die aansluit bij de cultuur en doelgroep
 • Native speaker vertalers uit Portugal en Brazilië
 • Gecertificeerd Portugees vertaalbureau (ISO 17100)

Vrijblijvende offerte aanvragen

Portugees vertaalbureau

Portugal is het land van de Algarve, de schitterende stad Lissabon en natuurlijk de heerlijke Port. Maar het is ook het land van een van de grootste talen ter wereld: het Portugees. Wereldwijd hebben 180 miljoen mensen het Portugees als moedertaal. Niet alleen in Portugal, maar ook in Brazilië, Kaapverdië en Mozambique. Deze enorme markt verover je het best met Portugese vertalingen van het Portugees vertaalbureau van het Taalcentrum-VU. Wij vertalen Nederlands – Portugees, Portugees – Nederlands, maar ook van en naar alle andere talen.

Europees Portugees of Braziliaans Portugees

Van hét Portugees is geen sprake, de varianten die worden gesproken in Portugal en Brazilië wijken behoorlijk van elkaar af. Zowel op het gebied van spelling als op het gebied van uitspraak. Sommige uitdrukkingen worden alleen in Portugal gebruikt, sommige alleen in Brazilië. En dan zijn er nog heel wat woorden die alleen in Europa of alleen in Zuid-Amerika worden gebruikt. Als je ons vraagt een tekst te vertalen naar het Portugees, helpt ons Portugees vertaalbureau je graag bij het bepalen van de juiste variant. Vooral de doelgroep is hierbij van belang. Voor zowel Europees Portugees als Braziliaans Portugees werken we met native speaker vertalers.

Gecertificeerd Portugees vertaalbureau

Dankzij de ISO 17100-certificering mogen wij ons een gecertificeerd Portugees vertaalbureau noemen. Dit betekent dat je uit mag gaan van de hoogst mogelijke kwaliteit. Jouw Portugese vertaling wordt altijd gemaakt door een native speaker vertaler. Daarna gaat een professionele revisor, moedertaalspreker van de brontekst, aan de slag met de vertaling. De revisor strijkt eventuele plooien glad en ziet erop toe dat de boodschap uit de brontekst juist is overgekomen. Projectcoördinatie houdt het overzicht bij jouw vertaalproject en zorgt ervoor dat deadlines gehaald worden en jouw tekst correct wordt geleverd.

Vertaling Nederlands – Portugees en Portugees – Nederlands

Ons Portugees vertaalbureau krijgt de meeste aanvragen voor een vertaling Nederlands – Portugees of Portugees – Nederlands. Maar dankzij onze uitgebreide database aan native speaker vertalers, kunnen we ook elke andere talencombinatie met Portugees leveren. We hebben nog nooit nee hoeven verkopen op een talencombinatie. Zo maak jij de perfecte start op de Portugese markt met teksten die niet aanvoelen als een vertaling.

De Zuid-Europese markt

Heb je na Portugal de smaak te pakken gekregen op de Zuid-Europese markt? Het vertaalbureau van het Taalcentrum-VU verzorgt ook vertalingen van en naar het FransItaliaansSpaansGrieks of Turks. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Vertaalbureau Portugees nodig? Neem dan contact met ons op

Op zoek naar een Portugees vertaalbureau? Onze Portugese vertaler staat voor je klaar. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden via vertaalbureau@taalcentrum-vu.nl of bel naar 020 - 244 3400.

Ook interessant

Financieel vertaalbureau

 • Vertalingen met precisie
 • Gespecialiseerde vertalers
 • Beëdigde financiële vertalingen mogelijk

Juridisch vertaalbureau

 • Juridische vertalers uit het vak
 • Thuis in juridisch jargon
 • Beëdigde vertaling geen probleem

Medisch vertaalbureau

 • Medische vertaling door experts
 • Vragenlijsten tot voorlichtingsmateriaal
 • Beëdigde vertalingen

Ik ontvang graag een vertaalofferte

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.

certificaat1
certificaat2
certificaat3
certificaat5
crkbo
144